fbpx
Selecteer een pagina

Inmiddels zijn er al een paar honderd reserveringen op de clubs via PingPongbaas geweest en maken inmiddels meer dan 4000 spelers gebruik van PingPongbaas! Er wordt weer gespeeld!

(we zijn intussen een week en ruim 50 pingpongbazen verder!)

Door het enthousiasme worden wij ook gestimuleerd om door te werken om PingPongbaas steeds beter en uitgebreider te maken.

Individueel reserveren

Gedurende de webinars ontdekten we de wens bij veel clubs om ook individueel te kunnen reserveren. Dit hebben we dan ook snel binnen een week ontwikkeld en beschikbaar gemaakt. Het werkte, maar was nog niet optimaal en soms kwamen er hierdoor soms 2 spelers bij een individuele speler op een tafel en stonden er 3 spelers klaar om te gaan spelen op één tafel.
Dit is nu geüpdatet! 
Zodra nu iemand individueel een tafel reserveert, wordt dit zichtbaar voor andere spelers die individueel willen reserveren. Zij kunnen dan aansluiten bij een reeds bestaande reservering en de andere tafel helft reserveren. De andere speler krijgt hiervan dan ook een pushmelding. Heb je al een medespeler gevonden? Dan kun je deze half gereserveerde tafel niet reserveren.

Update de app om dit ook in de app te zien en probeer het uit!

Favoriete club

Veel spelers spelen natuurlijk vaak op dezelfde club. We hebben hiervoor ook een update gedaan. Als je nu in de app bij de kaart gaat zoeken, krijg je direct de speellocatie waar jij recent hebt gespeeld en/of de dichtstbijzijnde speellocaties te zien. Zo kan je nog sneller reserveren!

 

Filteren in het dashboard

Omdat er zoveel wordt gereserveerd, wordt het overzicht ook steeds moeilijker te houden. We hebben extra filters toegevoegd. Zo kan je nu direct alle reserveringen van alleen vandaag, alleen morgen of binnen een eigen gewenste datum filteren.
Let op! Het kan zijn dat je even de pagina moet verversen als je het dashboard bezoekt om deze update te zien! 

 

Meer instelmogelijkheden

Komende week introduceren we ook meer instelmogelijkheden! Zo kan je dan instellen tot en vanaf wanneer iemand kan boeken, tot wanneer er geannuleerd kan worden en hoeveel reserveringen iemand achter elkaar, per dag of in totaal open mag hebben staan.
Hierna gaan we aan de slag met het instellen van vakanties of het blokken van bepaalde dagen/tijden voor activiteiten of wegens andere uitzonderingen.

 

Promoot het op je club!

We hebben nog niet bij alle deelnemende clubs de promotiemiddelen op hun sociale media of website gezien. Door dit te delen zijn je leden beter geïnformeerd. Zo vind je tussen de middelen ook een handige animatie over hoe het reserveren werkt. Downloaden van deze middelen kan via onderstaande knop tot en met 31 juli!

Download communicatiemiddelen →

 

Zo reserveer je een tafel!

Een tafel reserveren is zo gedaan. Iedereen met een SportID (PingPongbaas account) kan in enkele stappen een reservering plaatsen. Bekijk onderstaande video voor een uitleg.