fbpx
Selecteer een pagina

Zaterdag 2 april was een informele Bondsraad over de organisatie-ontwikkeling. De Agenda en alle bijbehorende stukken vind je terug op de speciale pagina organisatie-ontwikkeling (ook te vinden via de blauwe knop op de Homepage).

Er werd teruggeblikt op de 8 regionale bijeenkomsten met Afdelingsbesturen en de bijeenkomst met de landelijke commissies. Vooruitgekeken werd naar de invulling van de fase van Verrichten. Onderwerpen van gesprek waren onder andere de (aansturing van de) competitie, de rol van de ‘Accountmanager Verenigingen’ (werktitel) en de indeling van de Kieskringen. Wil je zien hoe de voorgestelde kieskringindeling eruit ziet, klik hier. Let op, het besluit hierover valt pas in de Bondsraad van november dit jaar, net als alle andere onderdelen van de verrichtingsfase van de organisatie-ontwikkeling.

Voor de invulling van de rol van Accountmanager Verenigingen sturen we binnenkort een enquête uit aan de verenigingsbesturen, waarin we hun input vragen welke accenten gelegd moeten worden bij de invulling van deze rol.

Indicatieve ligging van de Kieskringen