Selecteer een pagina

De Nederlandse Tafeltennisbond werkt al jaren samen met de Cruyff Foundation, om samen meer kinderen de ruimte te geven om te sporten. Want dat brengt je verder! Daarom zijn wij ook weer aanwezig bij de Cruyff Foundation Open Dag op 18 september. De leukste sportdag van het jaar, speciaal voor kinderen met een beperking. Hier kan je meer dan 30 verschillende sporten uitproberen! Kom je ook?

Tijdens de Open Dag op woensdag 18 september 2019 wordt het Olympisch Stadion omgebouwd tot een waar sportparadijs voor kinderen met een beperking. Zo geeft de Johan Cruijff Foundation in slechts één middag de kans om heel veel verschillende sporten te beoefenen en uit te vinden welke sport bij hun past. Ons doel is zoveel mogelijk jeugd blijvend enthousiast maken voor sport.

Veel sporten
Zo kunnen kinderen deelnemen aan rolstoelbasketbal, handboogschieten, flag football, schermen, judo, kickboksen, tennis en nog veel meer andere sporten. Ook ligt er een rolstoelparcours en zijn er diverse springkussens. Een middag vol vermaak, waarop alle kinderen mét, maar ook zonder beperking welkom zijn. Het programma duurt van 12.00 tot en met 16.45 uur.

Lees alles over de open dag van de Johan Cruijff Foundation en meld je aan! Bekijk hieronder de video over de open dag van vorig jaar!

 

 


 

Relevante links