fbpx
Selecteer een pagina

Helaas hebben we moeten besluiten om het Jeugdranglijsttoernooi van Assen van 18 en 19 december af te gelasten. Ook hier laten de maatregelen in de praktijk niet toe om het toernooi te organiseren:

  • Het opbouwen en afbreken van de zaal moet buiten schooltijd én voor 17.00 uur. Dit zou in de praktijk betekenen dat zowel opbouwen als afbreken in de zeer vroege ochtend uren zou moeten gebeuren.
  • De beperkte zaalruimte, kantine en tribune maakt het onmogelijk om zoveel mensen op veilige wijze te ontvangen en 1,5 meter afstand tussen volwassenen en jongeren vanaf 13 jaar te hanteren.

Daarnaast geven de toernooileiding en organiserende vereniging ook het dilemma aan waar een organisator nu tegenaan loopt: of het maatschappelijk verantwoord is om een bijeenkomst op deze schaal te organiseren. De NTTB respecteert deze opvatting.

Hoewel we op het standpunt staan om te spelen als dat kan, is duidelijk dat het onder de huidige omstandigheden niet mogelijk is om het toernooi door te laten gaan.

TTV Assen hoopt volgend jaar weer een nieuwe kans te krijgen om dit mooie toernooi te organiseren. De NTTB bekijkt of dit vrijgekomen weekend benut kan worden om de NJM te spelen, verspreid over meerdere locaties. Hierover volgt zo spoedig mogelijk meer informatie.