fbpx
Selecteer een pagina

Dalfser Tafeltennis Vereniging ’84 (DTV’84) is een van de verenigingen die via de Tafeltennisbond gebruik maakt van de Sportakkoord ondersteuningsmogelijkheden: een begeleidingstraject Werving, Opvang, Behoud, waarbij de club intensieve ondersteuning ontvangt van de Tafeltennisbond.
De club zet in op verschillende doelgroepen en na enkele (digitale) overleggen zijn er in de zomer plannen gemaakt voor dit najaar.

Status nu: er zijn werkgroepjes gevormd binnen de club die met de doelgroepen aan de slag gaan , er is een kennismakingscursus ‘volwassenen’ gestart met 11 deelnemers, er zijn basisschool clinics geweest, er is een strippenkaart ontwikkeld en de club werkt toe naar het scholierentoernooi. Voor de recreanten/ouderen doelgroep zijn de wensen en behoeften in kaart gebracht om vervolgens een plan te maken gericht ledenwerving- en ledenbehoud voor deze doelgroep.

DTV’84 postte hierover een artikel op hun website.

Wil jij ook met ondersteuning van het Sportakkoord & de Tafeltennisbond nieuwe leden werven en/of behouden? Klik dan hier en bekijk welke mogelijkheden er zijn voor jouw vereniging of neem rechtstreeks contact op met Ineke de Graaf.