fbpx
Selecteer een pagina

De Nederlandse Tafeltennisbond heeft besloten om het NK Tafeltennis, oorspronkelijk gepland in het weekend van 5 en 6 maart, uit te stellen naar 22 en 23 oktober.

Op basis van de huidige coronamaatregelen kan het NK niet georganiseerd worden. Zelfs als er versoepelingen worden aangekondigd op de persconferentie van 25 januari, is het zeer onwaarschijnlijk dat het mogelijk is om het NK te organiseren op de wijze zoals we dat gewend zijn: met publiek, met een jeugdklassentoernooi, met een verenigingscongres en een NK Bedrijfstafeltennis. Daarnaast is het in geval van versoepelingen nauwelijks mogelijk om binnen vijf weken het hele evenement te organiseren, rekening houdend met bijvoorbeeld annuleringstermijnen.

De afgelopen weken is gekeken naar alternatieven en is gekozen voor hetzelfde oktoberweekend als het vorige NK van 2021. Daarbij is onder andere gekeken naar de tafeltenniskalender en de beschikbaarheid van Landstede. We hopen in het najaar een volwaardig NK te kunnen organiseren. De reeds ingeschreven bedrijven voor het NK Bedrijfstafeltennis worden geïnformeerd over de verplaatsing naar oktober.

Verenigingscongres
Het vereningscongres zal dus ook in het najaar worden gehouden. Wel gaan we kijken of we net als vorig jaar een ‘digitaal aanbod’ kunnen aanbieden rondom de eerste week van maart.