Selecteer een pagina

Het NK Tafeltennis (29/2-1/3 2020) in Zwolle heeft een nieuw side-event erbij gekregen. De Tafeltennisbond houdt, in samenwerking met Tafeltennis Zwolle, Sportservice Zwolle en het Landstede Sportcentrum op zondag 1 maart het eerste officiële NK Bedrijfstafeltennistoernooi.

Vanaf 11:00 uur start het toernooi op zondag 1 maart met een netwerklunch, waarna de deelnemers het op gaan nemen tegen andere bedrijven voor zowel een individueel als een bedrijfsklassement. Het winnende bedrijf gaat terug naar kantoor met de wisseltrofee én een waardebon van €250,-.!

Om als bedrijf hiervoor in aanmerking te komen, is een minimale deelname van 3 medewerkers van het bedrijf nodig. Bij meer dan 3 medewerkers van je bedrijf: de 3 hoogst geklasseerde deelnemers van het bedrijf tellen mee voor het bedrijfsklassement.
Alleen of met 1 andere collega deelnemen? Dat kan natuurlijk ook! Je speelt dan alleen mee voor het individuele klassement.

Finale op het centercourt van het NK!
We sluiten het NK Bedrijfstafeltennis op een gave wijze af! De deelnemers worden na afloop van het toernooi in de Businesslounge verwacht voor het VIP-programma, inclusief een hapje en een drankje, behalve de finalisten.
Voordat zij aansluiten bij het VIP-programma spelen zij de finale op het centre court van het NK Tafeltennis, tussen de dames- en herenfinale in! Voor een volle zaal kunnen jij en je collega’s dus de show stelen! Ben jij die speler die deze kans niet laat schieten?!

Inschrijven voor dit toernooi is nu mogelijk via het inschrijfformulier! Meer informatie is te vinden op onze speciale NK-bedrijfstafeltennis pagina.

Voorbereid aan de start komen? Doe mee aan de speciale Masterclass!
Voor de spelers die goed beslagen ten ijs willen komen op het NK Bedrijfstafeltennis, biedt Tafeltennis Zwolle een speciale ‘Masterclass’ met winter buffet. De Masterclass vindt plaats op:

Datum: Donderdag 23 januari 2020
Tijd: 18:00 – 21:00 uur
Locatie: Tafeltennis Zwolle (Albert Cuypstraat 1-A, 8021 DT Zwolle)

Opgeven door deze speciale Masterclass kan via het inschrijfformulier voor het NK Bedrijfstafeltennis.

Vragen of contact? Dat kan via bedrijven@tafeltennis.nl