fbpx
Selecteer een pagina

De NTTB heeft sinds dit jaar een nieuwe Vertrouwenscontactpersoon in de naam van Liesbeth van der Meer. Bij haar kun je terecht met vragen over en meldingen van alle vormen van ongewenst gedrag binnen de tafeltennissport waardoor jij je onveilig voelt of iemand in jouw omgeving zich onveilig voelt. Liesbeth stelt zichzelf voor.

“Ik ben Liesbeth van der Meer, 41 jaar en ik woon sinds begin dit jaar in Lisse samen met mijn vriend Wouter en (om het weekend) mijn twee bonuszonen Mika en Falco van 3 en 9 en mijn bonusdochter Babette van 7. In het dagelijks leven werk ik als leidinggevende en strategisch adviseur bij Rotterdam Sportsupport, een stichting die samen met de 351 sportverenigingen in de stad ervoor zorgt dat iedereen sportief en maatschappelijk kan meedoen met ook diverse projecten op het thema Veilig sportklimaat.”

TTV Alexandria’66
“In 1999 mocht ik vanuit mijn opleiding helpen bij de organisatie van de WK-tafeltennis in Eindhoven en op die manier ben ik het tafeltenniswereldje ingerold en ook zelf gaan tafeltennissen. Na 1999 nog bij diverse Internationale tafeltennisevenementen betrokken mogen zijn en eerst lid geworden bij Wanzl/Belcrum in Breda, later bij TTV Dordrecht en de laatste 12 jaar bij TTV Alexandria’66.”

“Ik ben altijd actief betrokken geweest bij de NTTB en bij mijn vereniging in diverse rollen maar vooral op het gebied van jeugd en organiseren. Bij TTV Alexandria’66 vooral als jeugdcoach en vertrouwenspersoon.”

“Omdat ik door mijn verhuizing naar Lisse bij mijn eigen vereniging een stapje terug ga doen maar ik wel graag mijn steentje bij blijf dragen aan de tafeltennissport, heb ik mij aangemeld voor de functie van Vertrouwenscontactpersoon voor de NTTB. Hierbij kan ik mijn opgedane ervaring in mijn werk en als vertrouwenspersoon bij mijn club inzetten om anderen te helpen.”

Mocht je te maken krijgen met ongewenst gedrag zoals seksuele intimidatie, neem dan contact met Liesbeth op via  06- 3612 1487 of mail: vertrouwenscontactpersoon@tafeltennis.nl. 

Het landelijke Vertrouwenspunt Sport is bereikbaar via:

Telefoon: 0900-202 55 90
WhatsApp: 06-53646928
E-mail: vertrouwenspuntsport@nocnsf.nl

Het kan ook volledig anoniem via www.speakupfeedback.eu/web/vertrouwenspuntsport