fbpx
Selecteer een pagina

Nieuwe structuur binnen opleidingen naar aanleiding van het eerdere vertrek van Hoofd Opleidingen Michiel de Korte

Na het vertrek van Michiel de Korte als Hoofd Opleidingen per 1 oktober is heeft Marcel Kraa tijdelijk een deel van de werkzaamheden op zich genomen. Inmiddels is door de directeur in afstemming met het betreffende lid van het hoofdbestuur besloten hoe het domein Opleidingen in 2020 wordt ingevuld.

Mirjam Kloppenburg

Mirjam Kloppenburg zal haar werkzaamheden als medewerker Opleidingen vanaf 1 januari 2020 met een dag in de week uitbreiden naar twee dagen. Marcel Kraa was eerder al actief als Coördinator Opleidingen, maar hield zich vanaf september 2018 fulltime met topsport bezig, in verband met het vertrek van de toenmalige CTO-trainer.

In 2020 zal hij gefaseerd zijn uren op Topsport verminderen, waardoor hij uiteindelijk voor twee dagen per week zal terugkeren als Coördinator Opleidingen. De functie van Hoofd Opleidingen als leidinggevende van de afdeling wordt niet ingevuld. Delen uit dit takenpakket worden onderdeel van de verantwoordelijkheid van Algemeen Directeur Achim Sialino (zonder dat daar extra uren voor staan).

Door deze verschuivingen en aanpassingen ontstaat financiële ruimte in het begroot budget bij opleidingen. Het vrijgekomen budget kan worden besteed aan de (door)ontwikkeling van opleidingen en lesmaterialen, waarvoor externe krachten kunnen worden ingehuurd. Bovendien worden gesprekken gevoerd om de samenwerking met de vereniging van tafeltennistrainers (VVTT) uit te breiden en te intensiveren.

Marcel Kraa