fbpx
Selecteer een pagina

De nieuwe stagiair van de NTTB Lars van Gastel stelt zichzelf voor. Hij gaat aan de slag voor de afdeling Sportparticipatie.

“Hoi allemaal, Ik ben Lars van Gastel en ben het komende halfjaar als stagiair werkzaam op de afdeling Sportparticipatie van de NTTB. Als liefhebber van tafeltennis en sport in het algemeen hoefde ik niet lang na te denken toen ik deze kans aangeboden kreeg en daarom ga ik deze uitdaging ook met veel enthousiasme en plezier aan. Samen met mijn nieuwe collega’s zal ik me gaan richten op het vergroten van de waarde van tafeltennis in Nederland, voor de tafeltennissers op een vereniging, maar ook voor de recreanten en iedereen die nóg niet het plezier van een potje tafeltennis heeft ontdekt.”

“In mijn leven staat sport centraal. Tafeltennis is naast voetbal, tennis en snowboarden één van de sporten die ik regelmatig met veel plezier beoefen. Ook hierin beleef ik veel plezier en passie. Als ik aan het sporten ben, heb ik altijd een lach op mijn gezicht. Dit wordt ook vaak opgemerkt door teamgenoten en zelfs tegenstanders. Ik vind het dan ook schitterend om te zien dat die lach ook aanstekelijk werkt en dat ik mijn plezier en passie kan overbrengen op anderen.”

“Zo zal ik ook te werk gaan in mijn nieuwe functie bij de NTTB. Zoals je op de foto ziet is dit niet het enige werk dat ik doe. Ik ben ook vrijwilliger bij het EK voetbal 2020 wat nu in de zomer van 2021 gaat plaatsvinden. Ook bij mijn eigen vereniging ben ik naast selectiekeeper ook commissielid, scheidsrechter en keeperstrainer. Ik geloof dat vrijwilligerswerk je sterker en gelukkiger maakt. Mocht je benieuwd zijn wat ik voor jou, je vereniging en/of organisatie kan betekenen. Schroom dan niet om contact met me op te nemen. Ik beantwoord je vraag altijd met een lach. Wil je een potje tafeltennis spelen? Dat kan ook. Download dan de PingPongBaas-app en daag me uit. Tot snel!”