fbpx
Selecteer een pagina

Onze nieuwe stagiair Jaël Hessing stelt zichzelf voor. Deze goede tafeltennisser gaat stage lopen op de afdeling Sportparticipatie.

“Ik ben Jaël Hessing en ik zal de komende paar maanden deel uitmaken van de afdeling sportparticipatie van de NTTB. Tafeltennis is al meer dan helft van mijn leven erg belangrijk geweest en ik speel het hedendaags dan ook nog steeds met veel plezier. Als kleine jongen van 9 jaar kwam ik binnen mij mijn vereniging TTV BIT.NL en begon daar onderaan de ladder in de vierde klasse. Na 11 jaar training en een hoop ervaringen rijker speel ik momenteel in de hoofdklasse senioren.

Zoals te zien is op de foto vind ik het ook erg leuk om te gaan mountainbiken. Ik ben hier dan wel geen professional in, maar ik ben vaak te vinden bij ons vakantiehuisje in Winterberg om daar met mooi weer de bergen in te gaan. Naast tafeltennis vind ik dit een prachtige sportieve activiteit om mijn energie kwijt te kunnen of juist te kunnen opladen na een drukke periode.

Jeugdsport
In mijn rol bij de NTTB zal ik mij richten op het beleid en de strategische keuzes die de organisatie wil maken de komende jaren. Vooral gericht op de jeugdsport. Ik zal me gaan richten op het doen van onderzoek onder de jeugdleden en het adviseren van de implementaties en vervolgstappen om dit beleid succesvol te maken. In mijn werk vind ik de wensen en ervaringen van de klant altijd erg belangrijk wat perfect past binnen het beleid waar de NTTB zich op wil focussen. Mocht je naar aanleiding van dit verhaal vragen hebben of willen weten wat ik voor jou of je vereniging kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op!”