fbpx
Selecteer een pagina

Welkom op één van de nieuwe sites van de Tafeltennisbond! De NTTB heeft een nieuwe homepage en acht nieuwe afdelingssites gelanceerd. We zijn geswitcht van Drupal naar het veelgebruikte CMS-systeem WordPress, zodat onze gebruikers per direct sneller en overzichtelijk alle belangrijke informatie tot zich kunnen nemen. De oude websites zijn omgezet in archiefwebsites. Lees hieronder alles relevante informatie over de migratie.

Overeenkomsten
Qua informatievoorziening is er weinig veranderd door de migratie van onze websites. De indeling van de tafeltennisplatformen toont veel overeenkomsten met de oude sites. De nieuwe sites zijn namelijk gebouwd op basis van content van de oude sites en nieuwsberichten vanaf juli 2019 tot en met de meest actuele berichten hebben we ook geplaatst op de nieuwe sites. Je hoeft dus niet te zoeken naar de vertrouwde informatie.

Positieve veranderingen
Er zijn echter ook veel positieve veranderingen die de migratie met zich meebrengen. Qua uitstraling en indeling hebben we de nieuwe tafeltenniswebsites in een jasje gegoten dat aansluit bij de tijd waarin we leven: de websites zijn moderner en zien er qua vormgeving beter uit. Maar nog veel belangrijker: de sites zijn overzichtelijker en voor beheerders is het veel makkelijker om op de afdelingssites te werken. Het aanmaken van berichten en het bouwen van pagina’s gaat anders op de nieuwe sites, maar deze stappen zijn eenvoudiger te volgen. Op onze nieuwssite Tafeltennis.nl werken we al ruim een jaar met WordPress en de ervaring leert dat het makkelijker en sneller werkt dan Drupal. Bovendien zijn de afdelingssites overzichtelijk. In de linker kolom staat het meest recente afdelingsnieuws, in het midden het algemene nieuws en in de rechtse kolom het nieuws van Tafeltennis.nl.

Oude websites
De oude websites blijven wel in de lucht, maar deze worden niet meer geactualiseerd. Wil je bijvoorbeeld graag nog eens teruglezen wie in 2016 het NK Tafeltennis won en hoe de wedstrijden verliepen? Dan moet je dus kijken op de archiefsite van de NTTB. Hetzelfde geldt voor onder meer nieuwsberichten en documenten van bestuursvergaderingen binnen de afdelingen die eerder gepubliceerd zijn dan juli 2019.
Heb je vragen? Mail naar media@tafeltennis.nl. Wij proberen iedereen zo snel mogelijk te helpen als er onduidelijkheden zijn.