fbpx
Selecteer een pagina

Met het verdwijnen van de afdelingen per 1 januari 2023 is naast de afdelingsbestuurslaag ook de functie van Afdelingsondersteuner (AO) komen te vervallen. Van al onze AO’s hebben we de afgelopen periode op een passende wijze afscheid genomen. We kijken terug op een waardevolle periode waarin zij actief waren en een belangrijke bijdrage hebben geleverd in de ontwikkeling van de NTTB-organisatie en de tafeltennissport.

Met de komst van de Accountmanagers zetten we een volgende stap, waarbij verenigingen en leden meer centraal komen te staan. Tafeltennissend Nederland is opgedeeld in vier ‘werkgebieden’ voor de Accountmanagers. In dit werkgebied zijn zij het eerste aanspreekpunt voor de verenigingen voor alle hulpvragen, advies en sparring. De Accountmanager is de linking-pin tussen de verenigingen en de NTTB-werkorganisatie (Bondsbureau en commissies/vrijwilligers) en onderhoudt de relatie met de verenigingen, leden en vrijwilligers.

Accountmanagers per werkgebied

Werkgebied Noord: Bram Parlevliet
Werkgebied West: Saskia Meijer
Werkgebied Midden/Oost: Lars Wildenborg
Werkgebied Zuid: Han Gootzen

De Accountmanagers hebben er zin in: “We zijn enthousiast en erg gemotiveerd om aan de slag te gaan. Werken aan de relatie met de verenigingen, leden, vrijwilligers om zo samen met de NTTB werkorganisatie onze geliefde tafeltennisport verder te ontwikkelen!” De Accountmanagers starten deze week met een inwerkperiode. Vanaf 13 februari zijn zij actief in het land en daarmee ook bereikbaar voor alle verenigingen.

De contactgegevens en de werkgebieden van de Accountmanagers vind je op deze pagina.

Saskia Meijer

Bram Parlevliet

Han Gootzen

Lars Wildenborg