fbpx
Selecteer een pagina

Wij hebben het document Informatie over NTTB ledenadministratie 2024 onlangs naar al onze verenigingen gestuurd. Hierin is onder andere belangrijke informatie te vinden betreffende het op tijd op- en afvoeren van de leden van de vereniging in het NTTB Administratiesysteem (NAS).

Verenigingen zijn zelf verantwoordelijk voor correcte verenigingsgegevens en voor een correct ledenbestand in NAS. Aan de hand van het ledenbestand wordt de contributiefactuur gemaakt. Tevens is er in het document een overzicht opgenomen met de factuurdata en de contributie voor 2024.

Meld nu gratis nieuwe leden aan
Voor de leden die in 2023 nog worden aangemeld in ons administratiesysteem NAS, betaal je voor het laatste kwartaal geen contributie. Deze leden zijn wel in 2023 geregistreerd bij de NTTB en tellen dan ook mee in de ledentalrapportages. Alle tafeltennissers binnen jouw club tellen mee: OldStars, oudere jeugd, recreanten etc. Heb je vragen over deze regeling? Mail dan naar nas@tafeltennis.nl

Meld deze maand dus nog je nieuwe leden aan en betaal pas vanaf 2024! Hiermee laten we zien hoe groot onze sport werkelijk is!
Let op: de ingangsdatum lidmaatschap graag op 1 december 2023 zetten.

Overigens laat de ledengroei wederom een stijgende lijn zien en hebben we inmiddels weer een groter ledental dan vorig jaar! Zie het bericht: Opnieuw positieve ledenontwikkeling! – NTTB