fbpx
Selecteer een pagina

Binnenkort lanceren we voor tafeltennisverenigingen een speciaal platform om zelf aan de slag te gaan met promotiemateriaal. Diverse soorten communicatiemiddelen hebben wij al ontworpen. Ze zijn gemakkelijk te bewerken door er bijvoorbeeld teksten aan toe te voegen of afbeeldingen te wijzigen. Met een paar eigen aanpassingen heb je vrij snel en eenvoudig je flyer, poster of banner klaar.

Een sneak preview van het platform

We zouden het fantastisch vinden als zoveel mogelijk tafeltennisverenigingen hier mee aan de slag gaan. Er is een account nodig om van dit platform gebruik te maken. Om dit account aan te laten maken vragen we je om dit formulier in te vullen. Je zal dan vanzelf een activatielink ontvangen om een wachtwoord aan te maken. Kies binnen je vereniging een persoon die met deze tool aan de slag gaat en laat hem of haar het formulier invullen.

Op het Verenigingscongres 2024 zullen we het platform officieel lanceren. Vanaf dat moment staat het platform live en kunnen de verenigingen aan de gang met het ontwerpen van promotiemateriaal. Wil je dit niet missen? Vul dan dus bovenstaand formulier in. Tijdens dit evenement is er een Meet & Greet waar Joris van Rossum, Coördinator Marketing & Communicatie, aanwezig zal zijn om vragen te beantwoorden over dit platform.

Voorafgaand aan het NK-weekend zullen we een instructievideo delen met de personen die zich hebben ingeschreven. Die zullen we ook op de website plaatsen, zodat deze op ieder moment bekeken kan worden. Ben je niet aanwezig op het Verenigingscongres? Dan organiseren we ook een digitale Q&A om vragen te stellen over de communicatietool. Via deze link vind je daar meer informatie over en het inschrijfformulier.