fbpx
Selecteer een pagina

Rabo ClubSupport organiseert de komende maanden door het hele land verschillende inspiratieavonden. Ben je als clubbestuurder benieuwd welke ondersteuning ze je club kunnen bieden? Kom dan langs bij een inspiratieavond bij jou in de buurt. Ze inspireren je niet alleen om aan de slag te gaan met de ambities van je club. Ook ontmoet je mede-clubbestuurders uit jouw regio en ga je in gesprek met clubondersteuners over jouw uitdagingen en hulpvragen. 

Nieuwe inzichten die je meteen kunt toepassen 

Wat zijn de doelen, dromen en ambities van jouw club? Wil je meer leden werven, inzetten op verduurzaming van de accommodatie of juist een solide sponsorplan samenstellen? Groot of klein, wij vinden dat élke droom telt. Met Rabo ClubSupport Ondersteuning helpen we je om deze ambities waar te maken. Bezoek een inspiratieavond bij jou in de buurt en kom erachter wat Rabo ClubSupport voor jou kan betekenen.  

Data: vanaf begin februari door heel het land 

Ga voor een actueel overzicht van alle inspiratieavonden naar de overzichtspagina op raboclubsupport.nl.  

Meer info en aanmelden

Voor clubs die niet bij de Rabobank bankieren zijn de avonden ook toegankelijk. Zij worden gewezen op de landelijke workshops die toegankelijk zijn voor alle clubs. Deze workshops zijn in de laatste twee weken van maart (verdere info en inschrijving volgt). Als blijkt dat clubs die niet bij Rabobank bankieren behoefte hebben aan 1 op 1 ondersteuning kijken we (in overleg met je sportbond) mee of dat op een andere wijze georganiseerd kan worden, bijvoorbeeld via het Sportakkoord. Clubs die wel bij Rabobank bankieren kunnen mogelijk rechtstreeks gebruik maken van 1 op 1 ondersteuning via Rabo ClubSupport. 

Over Rabo ClubSupport 

Clubs zijn onmisbaar. Daarom helpt Rabo ClubSupport alle sport- en cultuurverenigingen en -stichtingen in Nederland met kennis, netwerk en geld. Zo geeft de Rabobank als coöperatieve bank ieder jaar een deel van hun resultaat terug aan verenigingen. Daarnaast zetten ze hun kennis en netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken. Dit alles doen ze met hun partners NOC*NSF, LKCA, Kunstbende, Uniek Sporten en verschillende sportbonden. Samen helpen we clubs met het realiseren van hun ambities. Meer weten? Lees meer op www.raboclubsupport.nl

NTTB en Rabo ClubSupport 

Als Tafeltennisbond hebben we een goede samenwerking met Rabo ClubSupport. Een mooi voorbeeld is de Masterclass Vrijwilligersmanagent die we dit jaar aanbieden aan al onze tafeltennisverenigingen, zie https://www.nttb.nl/masterclass-vrijwilligersmanagement-voor-verenigingen/ 

Deze samenwerking valt onder onze aanpak van Verenigingsontwikkeling, zie https://www.nttb.nl/kenniscentrum/verenigingsontwikkeling/. Met name als het gaat om sportgenerieke ondersteuning die past bij de situatie waarin de vereniging verkeert, kunnen we helpen om de verbinding te leggen met lokale ondersteuning of met de mogelijkheden van Rabo Clubsupport en (landelijk) Sportakkoord.