fbpx
Selecteer een pagina

Profiteer jij al van de afspraken die de NTTB en Zilveren Kruis hebben gemaakt?

Speciaal voor sporters bieden wij een uitgebreide zorgverzekering. Met extra vergoedingen om je sportieve doelen te behalen. Ook krijg je een aantrekkelijke korting en profiteer je van uitgebreide services.

Als je maar gezond bent. Die uitdrukking kennen we allemaal. Omdat deze waar is. Gezondheid is het belangrijkste wat er is. Voor jezelf. Voor de mensen om je heen. Maar wanneer ben je gezond? Dat gaat over meer dan niet ziek zijn. Over meer dan alleen goed eten en genoeg bewegen. Over meer dan lichaam en geest. Hoe gaat het thuis? Bent je gelukkig in je relatie? Maak je weleens een praatje met je buren? Komt er regelmatig iemand langs? Want je omgeving. Je relatie met familie en vrienden. Dat heeft allemaal invloed. Gezondheid is een totaalplaatje. En door er zo naar te kijken, is er dus ook veel waar je mee aan de slag kan. Waar je zelf invloed op hebt. Dat hoeft echt niet groots en meeslepend. Maar gewoon dingen die passen bij wie je bent, hoe je leeft en wat je kan. Want als het om gezondheid gaat, telt alles mee.

Gratis Extra Aanvullend Sport bij een aanvullende verzekering
Sluit je een aanvullende verzekering af, dan biedt Zilveren Kruis uitgebreide vergoedingen voor bijvoorbeeld sportmedisch onderzoek en sportkeuring, voedingsvoorlichting en een sport- of koelbrace. Daar bovenop krijg je gratis het pakket Extra Aanvullend Sport, met vergoedingen voor onder andere sportmassage en psychologische (sport) begeleiding. En nieuw is de online zelfhulp bij fysieke klachten. Met de Fysioapp helpt Zilveren Kruis je vanaf 1 januari 2021 met oefeningen om zelf aan de slag te gaan bij bijvoorbeeld lage rugklachten of een verstuikte enkel.

Aantrekkelijke korting op je premie!

  • 5% korting op de basisverzekering (maximale wettelijke korting)
  • 10% korting op de aanvullende verzekering
  • 10% korting op de tandartsverzekering

Niet alleen vergoedingen en korting, maar ook services
Wij maken het je graag gemakkelijk. Declareren regel je eenvoudig online in Mijn Zilveren Kruis. Of via de Zilveren Kruis app. Binnen 3 werkdagen staat het geld op je rekening. En dat is niet alles. Je profiteert ook van services. Zo helpt onze Zorgcoach bij wachtlijstbemiddeling en geeft advies over een medische klacht, diagnose of behandeling. En met de app Zilveren Kruis Wijzer krijg je antwoord van (medisch) experts, waar je ook bent.

Ga naar www.zk.nl/nttb en ontdek je aanbod.