fbpx
Selecteer een pagina

Voormalig bestuurslid en competitieleider van de afdeling Gelre, André van Rumpt, heeft op vrijdag 6 oktober een Koninklijke onderscheiding ontvangen. André werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

 

Voetbal
André kreeg de onderscheiding voor onder andere zijn verdiensten voor de voetbalvereniging OSC in Oosterhout, over een periode van meer dan vijftig jaar. Daar bekleedde hij diverse bestuursfuncties en op dit moment is hij daar nog actief als penningmeester.

 

André van Rumpt met zijn echtgenote (links) en burgemeester Nelly Kalfs (rechts)

Tafeltennis
Naast de verdiensten voor de voetbalvereniging is André van Rumpt ook een zeer actieve tafeltennisser. Eerst bij TVO in Oosterhout en, na zijn verhuizing naar Huissen, bij Hutaf. Binnen deze clubs was en is hij niet alleen sportief maar ook als vrijwilliger actief. Bij TVO was hij coach en begeleidde hij de jeugd. Ook was hij redacteur van het clubblad en zorgde hij ervoor dat deze bij de leden werd bezorgd. Bij Hutaf adviseert hij het bestuur en regelt hij het papierwerk rondom wedstrijden

André is in de periode 2002 tot en met 2012 binnen de afdeling Gelre actief geweest als bestuurslid van onze afdeling. Naast zijn taken als bestuurslid was hij in deze periode ook actief als algemeen
competitieleider binnen de afdeling Gelre en als zodanig ook de voorzitter van de competitie commissie. In 2012 nam André afscheid van deze functie en is destijds door de Algemene Leden Vergadering van de afdeling Gelre benoemd tot Erelid van de afdeling Gelre.

 

Bron: Gemeentenieuwsonline.nl