fbpx
Selecteer een pagina

Maandag 6 september lanceert het Jeugdfonds Sport&Cultuur de campagne Kies een club. Nu alle sportclubs weer open zijn, willen we allemaal zoveel mogelijk kinderen en jongeren de kans geven lid te worden van een club. Tijdens de campagne kunnen ouders contact met het fonds ons opnemen via een speciaal telefoonnummer 088 – 8 800 888 of via kieseenclub.nl

De zomervakantie zit erop, kinderen gaan weer naar school en naar hun club. We willen dat alle kinderen een club kunnen kiezen, ook als er thuis geen geld is. Tijdens de coronacrisis is het belang van samen sporten op de club voor kinderen extra duidelijk geworden.

Doel van de campagne ‘Kies een club’ is om ouders te laten weten dat het Jeugdfonds helpt. Door te bellen met het 088 nummer of via kieseenclub.nl, brengen we ouders in contact met een intermediair (zoals vrijwilliger Leergeld, leerkracht, buurtsportcoach, schuldhulpverlener, wijkteam) die een aanvraag kan doen. De campagne loopt tot en met 30 september en is zichtbaar in supermarktketen Dirk van den Broek, stads- en streekbussen, posters in straatbeeld en online.

Tafeltennisverenigingen
Heb je als club leden die een steuntje in de rug kunnen gebruiken? Kijk op deze pagina voor meer informatie.