fbpx
Selecteer een pagina

Maandag 11 maart is John van Hoeven gestart in zijn nieuwe functie bij de Nederlandse Tafeltennisbond. Hij gaat de rol van Coördinator Doelgroepen & Verenigingsontwikkeling invullen wat in de praktijk betekent dat hij sturing en leiding geeft aan deze afdeling. De functie werd de laatste jaren door Marthijn van de Wal ingevuld die inmiddels als Hoofd Sportparticipatie naast Doelgroepen & Verenigingsontwikkeling ook de afdelingen Wedstrijdsport en Opleidingen onder zijn hoede heeft. Dit zal de samenwerking tussen alle afdelingen bevorderen.

John van Hoeven en Achim Sialino (Algemeen Directeur) tijdens de contractondertekening

John kent de tafeltenniswereld en is al eens eerder in dienst geweest van de NTTB als afdelingsondersteuner. In de nieuwe rol als coördinator gaat hij zich bezighouden met de verdere ontwikkeling en uitvoering van het doelgroepenbeleid om zoveel mensen van de tafeltennissport te kunnen laten genieten. Samen met betrokken partners, vrijwilligers en collega’s gaat hij een slag slaan om te werken aan toekomstbestendige verenigingen.

John van Hoeven: “De tafeltenniswereld in Nederland is voor mij zeker niet onbekend en voelt als vertrouwd. Ik heb dan ook veel zin om te starten. We gaan samen werken aan vitale verenigingen, waarbij passie, betrokkenheid en draagvlak vanuit de verenigingen een essentiële rol spelen. Voor, door en met elkaar om zoveel mogelijk mensen met plezier te laten tafeltennissen.”

Marthijn van der Wal (Hoofd Sportparticipatie): “De tafeltennissport zit de laatste jaren in de lift. Dat merken we op allerlei vlakken binnen ons Sportparticipatie-team (Opleidingen, Wedstrijdsport en Doelgroepen & Verenigingsontwikkeling). Het brede doelgroepenbeleid voor zowel de tafeltenniswereld als daarbuiten, ons verenigingsontwikkeling programma en accountmanagement beginnen vruchten af te werpen. Om de ingezette lijn door te kunnen zetten en onze ambities richting de toekomst na te streven is extra slagkracht meer dan gewenst.  We zijn daarom blij om John aan ons team toe te kunnen voegen.”