fbpx
Selecteer een pagina

De inschrijvingen voor het NTTB Tafeltenniskamp stromen binnen! Al ruim 40 kinderen hebben zich tot nu toe ingeschreven voor de fantastische tafeltennisweek van maandag 3 t/m zaterdag 8 augustus in het Limburgse Venray en Ysselsteyn. 

Trots zijn we dat we kunnen melden dat alle tafeltennistrainers/begeleiders die vorig jaar aanwezig waren ook komende zomer jullie zullen helpen in het beter worden in tafeltennis. Daarnaast zorgen zij ervoor dat de sfeer uiteraard weer top is, zodat we er een fantastische week van maken!

Geef je snel op!
Naast de activiteiten in het mooie sportcomplex van Red Stars, waar volop wordt getafeltennist, worden er genoeg andere leuke activiteiten georganiseerd. Wie al eens mee is geweest, heeft vast al eens meegedaan aan een spannende dropping, diverse bosspelen en een heerlijk middagje zwemmen. Ook voor komende zomer staat er weer veel leuks op de planning! Ben jij in de leeftijd van 12 t/m 17 jaar, wil je meedoen en heb je je nog niet opgegeven? Wees er dan snel bij, want er is een maximum aantal plekken. Lees nog veel meer over het kamp en schrijf je in!