fbpx
Selecteer een pagina

Op donderdag 31 maart overleed na een langdurig ziekbed op 88-jarige leeftijd Lid van Verdienste Jennie Geurts.
Jennie was vooral bekend als degene aan wie in de weekenden de uitslagen van de wedstrijden moesten worden doorgebeld.

Jennie Geurts begon als 13-jarig jongetje met tafeltennissen bij de bedrijfsvereniging van Honig en speelde vanaf 1950 bij de inmiddels opgeheven of gefuseerde NTTB-verenigingen Hercules, Schependom en Kolping.
Kort nadat hij bij Kolping terecht kwam werd hij benoemd tot wedstrijdleider, om kort daarna ook de functie van Jeugdcompetitieleider van de afdeling Gelderland te bekleden tot 1965.
Vanaf 1966 werd hij competitieleder senioren van de afdelingskring Gelderland en later, tussen 1972-1986,  ACL van deze afdeling.

Naast al deze activiteiten was hij tussen 1976 en 1985 lid van de inmiddels opgeheven Protestcommissie en vanaf 1962 was hij ook Bondsvertegenwoordiger, zowel voor de afdeling Gelderland en later Gelre, als bij landelijke toernooien, met name bij het OTTC teamtoernooi en het OTTV Invitatietoernooi in Overasselt.

Voor zijn activiteiten en inzet werd hij in 1984 benoemd tot Lid van Verdienste van afdeling Gelderland en in 1987 kreeg hij het ereteken voor het lidmaatschap van verdienste van de NTTB.
Dat betekende niet dat Jennie Geurts klaar was met tafeltennis: Van 1995 tot aan 2012 was hij lid van de Competitiecommissie met als belangrijkste taak: het verzorgen van de uitslagendienst.
Een belangrijke taak om alle uitslagen goed en correct te registreren, hetgeen hij nauwkeurig en met verve deed.

Wij wensen de familie van Jennie Geurts veel sterkte in deze verdrietige tijd.