fbpx
Selecteer een pagina

Goed nieuws op deze maandag na het NK Tafeltennis! Het nieuwe NTTB platform voor promotiemateriaal is vanaf vandaag te gebruiken. Iedere vereniging die zich hiervoor heeft aangemeld heeft of zal spoedig bericht ontvangen met inloggegevens van dit platform. Daarna kan men aan de slag om eigen promotiemateriaal (flyers, posters, banners, social media uitingen) te gaan ontwerpen. Een langverwachte wens vanuit verenigingen is hiermee uitgekomen. Het platform vind je via deze link.

Marthijn van der Wal (Hoofd Sportparticipatie): Je eigen verenigingen op de kaart zetten met mooi communicatie uitingen is iets waar veel verenigingen mee worstelen. Logischerwijs beschikt niet elke vereniging over vrijwilligers die op dit creatieve vlak goed uit de voeten kunnen. Maar de behoefte om met mooie communicatie uitingen de verenigingen op de kaart te zetten leeft enorm. Tijdens de ledenparticipatie bijeenkomsten in het voorjaar 2023 werd dit door zoveel verenigingen aangedragen dat we dit signaal hebben opgepakt.”

“Met dit nieuwe platform, waarin veel formats al voorbereid zijn en waarin een fotobibliotheek met mooie tafeltennisbeelden beschikbaar is, helpen we verenigingen om hun vereniging nóg beter op de kaart te zetten. Met enkele simpele aanpassingen is je eigen poster, flyer, social media uiting of rollup-banner in een handomdraai gereed om gebruikt te worden! We zijn blij dat we deze tool eindelijk kunnen aanbieden en verenigingen daarmee kunnen aanmoedigen aan de slag te gaan!”

Het is een gebruiksvriendelijk platform waarin veel voor zichzelf uitwijst, maar het kan geen kwaad om de instructievideo te bekijken. Onze partner URD Solutions legt in een uitgebreide video uit hoe het precies in zijn werk gaat. Op deze pagina kan je de video terugvinden en is deze altijd te bekijken.

Wil je als vereniging hier ook gebruik van gaan maken, maar heb je je nog niet aangemeld? Vul dit formulier in om een aanvraag te doen om een account aan te laten maken. Je zal dan vanzelf een activatielink ontvangen om een wachtwoord aan te maken. Kies binnen je vereniging een persoon die met deze tool aan de slag gaat en laat hem of haar het formulier invullen.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem dan contact op via media@tafeltennis.nl.