fbpx
Selecteer een pagina


Stageplaatsen: Onderzoekers Sportparticipatie – Jeugd

De Nederlandse Tafeltennisbond heeft in 2020 extra aandacht gevestigd op de doelgroep Jeugd en Jongvolwassenen. In het Meerjarenbeleidsplan is een nieuwe visie beschreven met enkele pijlers waar we uitvoering aan gaan geven. Eén van deze pijlers is ‘Inspelen op de behoefte van de jeugdige sporter’. Denk hierbij aan wedstrijd- en toernooi aanbod, het binden aan de vereniging, de persoonlijke ontwikkeling en de overgang van de jeugd naar de senioren. Om beter in te kunnen spelen op de behoeftevragen, passend (wedstrijd)aanbod te creëren en te luisteren naar de doelgroep starten we in 2021 met een grootschalig onderzoek.

Draag jij je steentje bij aan onze organisatie en daarmee aan de toekomst van de tafeltennissport?! Omdat er meerdere jeugd-doelgroepen te definiëren zijn, hebben wij plek voor nog 2 studenten!

Functieomschrijving:
Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het onderzoek, het analyseren van de data en het formuleren van conclusies en aanbevelingen aan de organisatie. De resultaten presenteer je aan het managementteam van de organisatie. Gedurende je stage werk je ook samen met de andere studenten die hun eigen onderzoek uitvoeren. Op deze wijze creëren wij een leeromgeving bestaande uit professionals (de organisatie) en studenten.

Het bondsbureau in Nieuwegein is de basis van waar we werken. De ontwikkelingen rondom COVID-19 zijn nog dermate onzeker dat wij zoeken naar een passende werkwijze om invulling te kunnen geven aan deze stage. Voorlopig werken wij vanuit huis en werken volledig digitaal samen.

Profiel:

  • Zelfstandig, het onderzoek voer je vooral zelf uit en we werken voorlopig ook op afstand (thuis)
  • Flexibel, werken in de sport vraagt eenmaal een flexibele houding. Een 9-17 uur mentaliteit werkt
  • Teamplayer, je kunt goed samenwerken in een
  • Een stagiair met algemene beroepscompetenties, werken in een organisatie is niet geheel nieuw voor je.
  • Kennis van de tafeltennisport is zeker geen must! Sportminded zijn en je kunnen verplaatsen in de sporter is een pré.
  • Je volgt een HBO sportmanagement /sportkunde of daaraan gerelateerde opleiding en zoekt een stageplek voor de duur van minimaal een half

Wat bieden wij:

  • Een dynamische werkomgeving met veel uitdaging en ruimte voor eigen
  • Een leuk team van collega’s om mee samen te
  • Professionele begeleiding bij jouw
  • Een kijkje in de keuken van een sportbond

Heb je interesse?
Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar Marthijn van der Wal, vanderwal@tafeltennis.nl.