fbpx
Selecteer een pagina

Wil je als vereniging op een veilige en verantwoorde manier leden ontvangen wanneer de maatregelen dit toelaten? Maak dan gebruik van de gratis PingPongbaas reserveringsmodule.

Hoe werkt de reserveringsmodule?
De reserveringsmodule is een gratis hulpmiddel waarmee verenigingen hun tafels op reservering kunnen aanbieden aan hun leden (en niet-leden), met als doel het veilig en verantwoord de vereniging open te kunnen stellen. Concreet betekent dit dat de vereniging haar tafels en tijdsblokken kan beheren vanuit een eigen dashboard. Leden kunnen via de PingPongbaas app of de unieke reserveringspagina van de vereniging een tafel reserveren op de gewenste datum en op een tijdstip dat op dat moment beschikbaar is.

Meer weten over het reserveren van een tafel in PingPongbaas app? Bekijk de instructievideo

Meld jouw vereniging aan!
Om de reserveringsmodule te activeren moet je beheerder zijn van een speellocatie. De persoon binnen jouw vereniging die de speellocatie heeft aangemaakt is automatisch beheerder van de speellocatie en kan direct via het PingPongbaas dashboard de reserveringsmodule instellen. Deze persoon kan jou in het dashboard ook toevoegen als beheerder. Is er niemand binnen de vereniging beheerder van jullie speellocatie of lukt het niet om een beheerder toe te voegen? Geen paniek! Stuur een mailtje naar bazen@pingpongbaas.club en geef daarbij onderstaande gegevens door:

  • Jouw SportID e-mailadres (waarmee je een PingPongbaas account hebt aangemaakt)
  • Naam van de vereniging
  • Jouw functie binnen de vereniging

We doen ons best om je zo snel mogelijk toegang te geven tot je eigen verenigingsdashboard.

De PingPongbaas app is gratis te downloaden in de App Store of Play Store. Meer weten over PingPongbaas? Neem een kijkje op www.pingpongbaas.club.