fbpx
Selecteer een pagina

Met het programma van High School Holland biedt Travel Active buitenlandse jongeren de mogelijkheid om naar ons land te komen en kennis te maken met de Nederlandse cultuur. Het High School Holland programma levert zowel studenten als gastgezinnen een waardevolle internationale ervaring op. Studenten krijgen de kans om een nieuwe taal te leren en een nieuw land te verkennen, terwijl gastgezinnen de gelegenheid krijgen om meer te leren over de cultuur van de student.

Studenten van High School Holland zijn tussen de 14 en 18 jaar oud. Ze komen voor een bepaalde periode naar Nederland zoals een trimester, semester of een geheel schooljaar. De jongeren kiezen voor Nederland om uiteenlopende redenen. Sommigen zijn nieuwsgierig naar het land waar hun (voor)ouders vandaan komen of willen de taal leren. Anderen worden aangetrokken door alle verhalen over de gastvrijheid, tolerantie en gezelligheid.

Heb je er ooit aan gedacht om deel uit te maken van een internationale uitwisseling en tegelijkertijd jouw passie voor tafeltennis te delen? Dan is dit je kans! Seweryn uit Polen die in augustus naar Nederland komt staat te popelen om hier ook te kunnen tafeltennissen! Via deze link kan je zijn profiel bekijken.

Heeft u interesse om gastgezin te worden? Op de website Home – High school holland vindt u meer informatie over het worden van gastgezin!