Selecteer een pagina

De Tafeltennisbond organiseert alweer voor het 7e jaar op rij een tafeltenniskamp om nooit te vergeten. Het kamp vindt plaats van 3 t/m 8 augustus 2020, inschrijven is vanaf nu mogelijk! Ben jij in de leeftijd van 12 t/m 17 jaar en wil je in de zomer van 2020 veel tafeltennissen en lol maken? Doe dan mee aan het jaarlijkse NTTB tafeltenniskamp in het Limburgse Venray en Ysselsteyn.

Komende zomer van 3 t/m 8 augustus staat alweer het zevende tafeltenniskamp voor jeugdspelers op het programma dat georganiseerd wordt door de Nederlandse Tafeltenniskamp. Wil jij veel tafeltennissen, training krijgen van gediplomeerde trainers, sportieve spellen spelen, chillen bij een kampvuurtje, deelnemen aan een spannende dropping en overnachten in een stoere en luxe blokhut? Schrijf je dan in voor het leukste tafeltenniskamp van komende zomer!

Alles wat je wilt weten over het NTTB Tafeltenniskamp vind je hier.
Direct inschrijven kan ook: Inschrijfformulier NTTB Tafeltenniskamp 2020.
Check ook een van de vele filmpjes: Clinic met Kelly van Zon, Compilatiefilmpje 1,Compilatiefilmpje 2

 

Kwaliteit & Vol Pension
De deelnemers ontvangen bij aankomst een gaaf welkomstpakket met daarin o.a. een kamp T-shirt, leuke items ter herinnering aan het kamp en een tegoedbon van € 15,- te besteden bij Posno Sport. Gedurende het kamp overnacht iedereen in luxe 12-persoons blokhutten met eigen sanitair en stapelbedden. Deze blokhutten staan evenals de begeleidershuisjes in een cirkel rondom het kampvuur. Vlak naast de slaapvertrekken bevindt zich een voetbalveld en een volleybalveld. Verder is de accommodatie omringd door bosgebied. Het eten en drinken is all inclusive! Dat wil zeggen: inclusief ontbijt, lunch, avondeten en drank. Daarnaast wordt er dagelijks gezorgd voor fruit & snacks.

Begeleiding & activiteiten
Onder leiding van ervaren en gediplomeerde trainers ga je aan de slag achter de tafel en krijg je professionele ondersteuning in het verbeteren van jouw tafeltennisvaardigheden. Bovendien komt er ook een mystery guest langs om je tips te geven! Zo is meervoudig Paralympisch kampioene Kelly van Zon al eens langs geweest en afgelopen jaar stond Paralympiër Gerben Last voor de groep. Naast het tafeltennissen worden er ook diverse sport- en spelactiviteiten georganiseerd. Ook staat er iedere avond een gave activiteit op het programma. Leuke bosspellen en een spannende dropping zijn onderdelen van het avondprogramma. En wat is nou een kamp zonder bonte avond en disco? Al met al wordt het weer een week om nooit meer te vergeten!

Vragen / meer informatie
Je kunt ook contact opnemen met kampleider Sven Groot via groot@tafeltennis.nl of 06 – 27 09 02 61.