fbpx
Selecteer een pagina

Frans Lambi heeft besloten terug te treden als bestuurslid. Een beslissing die hij erg jammer vindt, maar toch moet nemen.

De reden is dat Frans de tijd die hij wil investeren in het goed uitoefenen van zijn functie als bestuurslid, op dit moment en in de komende periode, niet heeft. Een situatie die hij niet heeft kunnen voorzien toen hij zich kandideerde voor het HB en toetrad in juni van dit jaar. Een verandering in zijn persoonlijke omstandigheden is daarvan de oorzaak.

Frans Lambi: “Ik vind het sneu dat ik na zo’n korte periode als bestuurslid moest besluiten mijn functie neer te leggen. Hopelijk wordt er snel een vervanger gevonden, zodat het HB-team, waarin ik met veel plezier geparticipeerd heb, weer op sterkte komt. Daarnaast wens ik de leden van het bondsbureau, de bondsraad alsook mijn overige contacten in het veld alle goeds toe. Het was fijn om met jullie allen te hebben mogen samenwerken”.

Het hoofdbestuur respecteert uiteraard zijn keuze en betreurt zijn vertrek. Het bestuur was op volle sterkte en kan het vertrek van een bestuurslid daarom, zeker op korte termijn,  goed opvangen. In de komende bestuursvergadering zal het bestuur de verdeling van de portefeuilles bespreken en mogelijk een vacature openstellen voor een nieuw bestuurslid. Daarin zullen ook de ontwikkelingen rondom de mogelijke veranderingen van de structuur van de NTTB worden meegenomen.

Voorzitter Jan Simons: “Frans heeft zich in een korte periode de materie eigen gemaakt jammer dat hij door persoonlijke omstandigheden zijn functie moet neerleggen.”