fbpx
Selecteer een pagina

Sinds 2020 werken Heemskerk en de Tafeltennisbond samen op het gebied van de spelvorm schuiftafeltennis. Sindsdien zijn de materialen doorontwikkeld tot een nieuwe standaard en hebben we al veel verenigingen kunnen bedienen met deze nieuwe materialen. Denk aan verschillende type schuifranden, batjes, ballen en een speciale in hoogte verstelbare tafel (geschikt voor jonge kinderen!).

Daarnaast worden deze materialen ingezet tijdens de para-tafeltennistoernooien en zien we steeds meer verenigingen deze spelvorm inzetten om diverse doelgroepen aan het bewegen te krijgen; sporters met een beperking, ouderen en jonge kinderen (4-6 jaar oud).

Schuiftafeltennis is zelfs voor de jongste kids door deze in hoogte verstelbare tafeltennistafel

Heemskerk en de NTTB hebben besloten de samenwerking verder te versterken! Per heden kunnen NTTB-verenigingen korting ontvangen op de schuiftafeltennismaterialen.

Verenigingen die materialen willen aanschaffen kunnen op https://playheemskerk.com/nttb-x-heemskerk-schuiftafeltennis/ vooraf een formulier invullen met daarin het NTTB verenigingsnummer. Daarna wordt een offerte/kortingscode toegezonden die verzilverd kan worden in de webshop van Heemskerk.

Interesse? Neem eens een kijkje in de webshop: https://playheemskerk.com/tafeltennis/schuiftafeltennis/. Meer informatie over deze spelvorm vind je op https://www.nttb.nl/schuiftafeltennis/.