fbpx
Selecteer een pagina

De geplande nationale evenementen voor het seizoen 2020-2021 zijn toegevoegd aan onze eventkalender. Deze kalender is hier te bekijken. 

In verband met de huidige corona-situatie is er nog veel onduidelijkheid en ook onzekerheid rondom de toernooien. Hoewel we vooral kijken naar mogelijkheden, is het op dit moment niet realistisch om te verwachten dat alle evenementen door zullen gaan, met name in het najaar. We sluiten dan ook niet uit dat er nog aanpassingen gedaan worden in de evenementenkalender. Vanuit de afdeling Wedstrijdsport onderhouden we hierover contact met alle organisatoren.

NTTB-Protocol
N-evenementen volgen de adviezen uit het NTTB-protocol op het gebied van wedstrijdaanbod. Denk hierbij aan het gebruik van centercourts rondom alle tafels. Daarnaast hebben we te maken met protocollen vanuit de gemeentes en de sporthallen waar de evenementen georganiseerd worden.

Parasport
Team Parasport heeft een advies voorgelegd aan het Hoofdbestuur om alle N-evenementen para tot en met februari 2021 te annuleren. Het Hoofdbestuur heeft dit advies in haar vergadering van donderdag 9 juli overgenomen. Dit betekent ook dat de NK Para niet zal worden ingehaald en dat de ranglijsttoernooien van Amersfoort, Weert en Zoetermeer niet doorgaan. Er wordt wel gekeken naar alternatief wedstrijdaanbod.