fbpx
Selecteer een pagina

Onze nieuwe stagiair Lucas Engels stelt zichzelf voor. Welkom en succes bij de Nederlandse Tafeltennisbond op de afdeling Sportparticipatie Lucas!

“Mijn naam is Lucas Engels, 23 jaar oud en woonachtig in Leiden. Op dit moment zit ik in mijn 4e jaar van de opleiding Sportkunde aan de Haagse Hogeschool. Ik ben een groot sportliefhebber, ik sport al mijn hele leven en volg diverse sporten op de voet. Daarom vind ik het dan ook onwijs gaaf om bij een sportbond stage te lopen! Andere hobby‘s van mij zijn o.a. muziek en reizen.

Vanaf 1 februari ga ik mijn afstudeerstage uitvoeren bij de NTTB. Samen met drie andere stagiairs zal ik onderzoek gaan uitvoeren. Ons doel zal zijn om inzicht te krijgen in de behoeftes van de leden van de NTTB. Wij willen hiermee de uitstroom van leden tegengaan en de instroom bevorderen. Ik zal mij gaan focussen op de leeftijdscategorie t/m 11 jaar oud. Voor het onderzoek zal ik proberen om met zoveel mogelijk leden in contact te komen, maar ook de meningen van de ouders/voogden vind ik belangrijk.

Ik heb zin om aan de slag te gaan en hoop zoveel mogelijk van jullie te spreken!”