fbpx
Selecteer een pagina

Onze nieuwe stagiair Jill Falkmann gaat stagelopen op de afdeling sportparticipatie van de Nederlandse Tafeltennisbond. Ze stelt zichzelf voor.

“Hi, graag stel ik me via deze weg voor: ik ben Jill Falkmann en studeer Sportmarketing in Deventer. Komend halfjaar ga ik afstuderen bij de afdeling sportparticipatie van de NTTB. Gedurende deze tijd ga ik mij, samen met enkele andere stagiaires, bezighouden met het in kaart te brengen van de wensen en de behoeften van de jeugdige tafeltennissers en de omgeving. De resultaten van dit onderzoek gebruikt de NTTB om beleid, aanbod en programma’s beter aan te laten sluiten bij de doelgroep.

Sport heeft altijd een rol gespeeld in mijn leven, zowel actief/passief als opleiding gerelateerd. Deze passie en plezier is mij altijd bijgebleven. Verder heb ik nog twee grote passies, namelijk reizen – waarbij ik allerlei plekken van de wereld kan zien – en ik houd ervan om te koken.

Een jaar geleden, tijdens mijn vorige stage,  heb ik al eens kennis mogen maken met de NTTB in het project PingPongbaas. Hier heb ik kennis gekregen over de bond, de tafeltennis/pingpong spelers en de app. Hopelijk kan ik dit goed toepassen gedurende mijn afstudeeronderzoek bij de NTTB.”