fbpx
Selecteer een pagina

Het Kenniscentrum Sport & Bewegen ontwikkelde een rekentool verduurzamen sportaccommodaties. Het verduurzamen van gebouwen en accommodaties kan veelomvattend zijn en is vrijwel altijd erg technisch. Ben je als club eigenaar van de accommodatie, dan helpt de rekentool je op weg: eenvoudig inzicht in de verschillende mogelijkheden, kosten en opbrengsten.

Ga naar de rekentool.

 En wanneer je dan wil gaan investeren in verduurzaming van de accommodatie, kun je gebruik maken van subsidies. Welke zijn van toepassing op jouw situatie? De subsidiewijzer geeft inzicht in de landelijke subsidies op het gebied van duurzaamheid, specifiek gericht op een aantal (erkende) duurzaamheidsmaatregelen. Het geeft een overzicht in de diverse regelingen, met name gericht op energiebesparing (CO2-reductie).

Ga naar de subsidiewijzer
Wil je eens rustig luisteren naar alle mogelijkheden rondom duurzaamheid? De nieuwe podcast-serie ‘Sport Doet Groen’ krijgt duurzaamheid tussen de oren. In een serie vraaggesprekken op locatie worden thema’s besproken die de duurzame sportsector aangaan, zoals CO2-reductie, circulariteit en milieuvriendelijk veldbeheer. De eerste podcast is nu te beluisteren via o.a. Spotify, iTunes en www.duurzamesportsector.nl. De podcast is ook in beeld te bekijken.
Sport doet groen