fbpx
Selecteer een pagina

Doe samen met je collega’s mee op het NK (Bedrijfs-) tafeltennis

Altijd al eens mee willen doen met het NK-A maar (nét) niet goed genoeg? Dit is je kans. Op de finaledag van het NK (zondag 23 oktober) organiseren we gelijktijdig het NK Bedrijfstafeltennis. Na 2020 en 2021 wordt dit de 3e editie!

Nodig je collega’s uit om samen namens je werkgever mee te doen aan het NK Bedrijfstafeltennis. Je komt zelf uit in de ‘tafeltennisklasse’ en je collega’s die niet bij een club spelen kunnen kiezen of ze meedoen aan de ‘pro’ of ‘amateur’ -klasse van de pingpongers. Om met je bedrijf mee te doen voor de hoofdprijs is het nodig om met minimaal drie spelers deel te nemen. De resultaten van de beste drie spelers van het bedrijf bepalen welk bedrijf de beste is van Nederland. Daarnaast maak je individueel kans op de titel Nederlands Kampioen in de tafeltennisklasse.  Of wellicht ken je nog andere tafeltennissers (leden) bij het bedrijf waar je voor werkt en hebben jullie een heel team dat uitkomt in de tafeltennisklasse. Enig voorwaarde is dat je voor één bedrijf werkt, maar dat kan ook met collega’s uit het hele land!

Meer informatie en inschrijven: www.tafeltennis.nl/nkbedrijfstafeltennis. Er zijn 150 plekken, waarvan ongeveer de helft al is ingevuld, dus wacht niet te lang met aanmelden!