fbpx
Selecteer een pagina

We hebben leuk nieuws! Je kan als tafeltennisvereniging meedoen aan de Clubloterij, een nieuw initiatief van NOC*NSF om de Nederlandse sport een financiële boost te geven. Doet jouw club ook mee? Meer informatie over hoe je kan deelnemen vind je in dit document.

Wat is de Clubloterij?
De Clubloterij is een overkoepelende loterij die is ontwikkeld om sportclubs te ondersteunen, want 80% van de opbrengst uit de loterij gaat naar de sportclub. Deelnemers kopen Clubloten waarmee ze mee kunnen doen aan diverse trekkingen met leuke prijzen. Er is sowieso een landelijke trekking waar 10 x €10.000 wordt uitgekeerd aan de winnaars en hun favoriete sportclub. Als club kan je zelf ook een trekking organiseren, waardoor deelnemers met één lot meedoen met meerdere trekkingen.

Een Clublot kost €2.50 per stuk, waarvan €2.00 direct naar jouw club gaat. Zo kun je bijvoorbeeld: investeren in je kantine/clubhuis, een mooi lustrum organiseren voor al je leden of investeren in nieuwe materialen. Met de Clubloterij maken deelnemers dus zelf niet alleen kans op mooie prijzen, ze ondersteunen ook nog eens jouw club!

Waarom de Clubloterij?
Sportclubs organiseren regelmatig loterijen om aanvullende inkomsten te genereren voor bijvoorbeeld nieuwe materialen of een vernieuwd clubhuis. De Clubloterij maakt het jou als club gemakkelijk om een loterij te organiseren. Dit doet het op de volgende vier manieren:

  1. De Clubloterij biedt een universeel online platform waarop jij als club gemakkelijk je loten kan verkopen aan je leden en sponsoren.
  2. De Clubloterij ondersteunt je met de communicatie richting je leden. Zo is er een communicatietoolkit beschikbaar met afbeeldingen, visuals, nieuwsberichten en social media teksten waarmee jij je leden kunt aansporen om mee te doen.
  3. De Clubloterij verzorgt de trekking en vergunning, waardoor jij als club ontzorgd wordt.
  4. Je club krijgt maandelijks automatisch uitbetaald na verificatie van de clubrekening. Doe dit dus zo snel mogelijk.

Vragen
Meer informatie over de clubloterij vind je op de website www.clublot.nl of neem contact op met Joris van Rossum, Coördinator Marketing & Communicatie bij de NTTB. Samen maken we de Clubloterij tot een groot succes!