fbpx
Selecteer een pagina

SportStroom is als Preferred Supplier de nieuwe verduurzamingspartner van de NTTB. Sinds 1 mei 2024 hebben de NTTB en SportStroom de handen ineengeslagen bij het verduurzamen van verenigingen. Energiebesparing is een absolute must voor verenigingen: het is één van de grootste kostenposten op de begroting die bovendien jaarlijks stijgt. Op dat gebied liggen er dus nog veel kansen voor verenigingen.

Directeur Robert den Ouden (SportStroom) en Algemeen Directeur Achim Sialino (NTTB) zijn verheugd met de samenwerking

Inhoud van het partnership
SportStroom staat bekend om hun collectieve inkoop energie. Dit levert jaar in jaar uit inkoopvoordeel op. Tevens kun je bij SportStroom ook terecht met alle vragen en uitdagingen over energiebesparing en verduurzaming. Van bouwkundig advies, advies over financiering en subsidies en van energiescan tot daadwerkelijke uitvoering van de maatregelen. Via SportNL Groen kan een vereniging bovendien een beroep doen op SportStroom voor een gratis begeleidingstraject verduurzaming betaald door het ministerie van VWS.

Sjoerd Woelders van SportStroom is blij met de samenwerking: “Al veel tafeltennisverenigingen maken gebruik van onze dienstverlening. We kijken ernaar uit de overige verenigingen ook te helpen. We delen graag onze kennis met elke tafeltennisvereniging die structureel lagere energielasten wenst!”

Het voordeel voor jouw tafeltennisvereniging!
NTTB en SportStroom hebben afspraken gemaakt, zodat je als vereniging hier de vruchten van kan plukken. Hierdoor krijg je als vereniging bij SportStroom altijd een betere prijsopgave voor verduurzaming maatregelen en een energiecontract dan de marktconforme prijs. Bovendien steun je de NTTB als je via SportStroom verduurzaamt. SportStroom draagt voor elk verkocht project een vast bedrag af aan de NTTB, dat zal worden besteed aan sociaal maatschappelijke projecten van de NTTB. Zodoende ontstaat er altijd een win-win situatie!

Marthijn van der Wal van de NTTB: “De afgelopen periode, maar zeker sinds de energiecrisis, ontvangen we met enige regelmaat vragen van verenigingen of wij als sportbond op dit vlak iets kunnen betekenen. Daarom zijn we blij om de samenwerking met SportStroom aan te gaan en daarmee onze verenigingen te kunnen helpen.”

Wil je hier meer over weten of ben je geïnteresseerd? Voor algemene vragen kan je contact met Ineke de Graaf via graaf@tafeltennis.nl. Voor verduurzamingsvragen kan je direct terecht bij SportStroom via het e-mailadres administratie@sportstroom.nl of telefonisch via 0512-745030. Op onze website vind je op de pagina SportStroom – NTTB meer informatie over de diensten van SportStroom. Wil je de website van SportStroom bezoeken? Ga dan naar: www.sportstroom.nl.