fbpx
Selecteer een pagina

Op zondag 21 mei zal in sporthal ‘Aan de Bron’ in Weert het Congres Sporttakplatform Tafeltennis Limburg (SPTL) plaatsvinden. Het SPTL heeft als taak om de tafeltennissport in Limburg breed te faciliteren door verenigingen, bestuurders, commissieleden en trainers te adviseren en te ondersteunen.

Tijdens deze dag presenteert het RTN Limburg ambitieuze plannen voor de breedtesport, talentherkenning, talentontwikkeling en topsport. Zo zal hoogleraar klinische neuropsychologie, Erik Scherder, een inspirerende lezing houden over de werkingen van het brein in relatie tot de tafeltennissport. Bettine Vriesekoop verzorgt een Old Stars clinic en er worden demonstraties gehouden door parasporters o.a. met schuiftafeltennis. Tevens zullen de Limburgse finalisten van het Nederlands kampioenschap, Barry Berben en Kas van Oost, een demonstratie verzorgen.

Gezamenlijk kunnen we de komende jaren, ondersteund door de Provincie Limburg, grote stappen maken. Tafeltennis voor jong en oud, recreatief en prestatief, ook voor de parasporters.

Het volledige programma vindt u in de bijlage: Congres Sporttakplatform Tafeltennis Limburg 2023
Aanmelden kan vanaf via limburg@tafeltennis.nl. De Limburgse verenigingen zijn hiervoor uitgenodigd. Ook interesse? Neem even contact op!