fbpx
Selecteer een pagina

Wij hebben goed nieuws! Vijf verschillende verenigingen zijn actief bezig met het testen van het betaalsysteem van PingPongbaas. Op deze manier wil PingPongbaas ervoor zorgen dat de nieuwe functie zo goed mogelijk werkt en hiermee andere verenigingen stimuleren om gebruik te maken van het betaalsysteem, mits dat natuurlijk weer mogelijk is als de lockdown voorbij is en dit toegestaan is volgens de coronaregels. 

Steeds meer verenigingen gebruiken PingPongbaas om hun tafels aan te bieden aan de gebruikers via het reserveringssysteem. Binnenkort is het dus ook mogelijk om als vereniging je tafels beschikbaar te stellen om speelmomenten bij de club aan te bieden. Zo kun je bijvoorbeeld niet-leden eenvoudig ontvangen op de club en een nieuw verdienmodel ontwikkelen. De verwachting is dat deze betaalfunctie rond februari beschikbaar is voor alle verenigingen die gebruikmaken van het reserveringssysteem van PingPongbaas.

Het betaalsysteem
Het PingPongbaas betaalsysteem is een interessante toevoeging voor veel verenigingen. Je verhuurt jouw tafel aan potentiële leden die zo een potje kunnen spelen bij jouw club. Op deze manier maken zij kennis met de sport en de vereniging. Dit allemaal door middel van ons reserveringssysteem in combinatie met het betaalsysteem. Op deze manier kunnen tafels die op dat moment toch niet gebruikt worden, verhuurd worden aan de potentiële leden. Dit kan een interessante manier zijn om potentiële leden te verbinden aan de vereniging. Natuurlijk moeten wij ook de coronacrisis even afwachten, maar wij hopen om in februari live te gaan met dit betaalsysteem. Dan kunnen de verenigingen zich alvast voorbereiden met dit systeem.

Testen van het betaalsysteem
Momenteel zijn wij volop bezig om samen met deze vijf verenigingen het betaalsysteem te testen en de eerste feedback is al binnen. Als het testen afgerond is, zullen wij dit ook communiceren om ook andere verenigingen te inspireren om het betaalsysteem te gebruiken.

Wil jij met jouw vereniging het betaalsysteem ook testen? Stuur dan een mailtje.

De reserveringsmodule
Het betaalsysteem is onderdeel van de reserveringsmodule. Tot en met 30 april is de module gratis te gebruiken. Vanaf 1 mei 2021 dient er een klein bedrag betaald te worden voor de reserveringsmodule. Bekijk onderstaand filmpje voor meer informatie over de reserveringsmodule.

Vragen?
Wil je meer informatie of heb je vragen over het reserveringsdashboard? Stuur dan even een mailtje naar bazen@pingpongbaas.club, dan proberen we je zo snel mogelijk te helpen! Neem ook even een kijkje in dit document: PingPongbaas informatie voor verenigingen. Hier staat al veel informatie in, wellicht staat het antwoord op je vraag er al tussen.

De PingPongbaas app is gratis te downloaden in de App Store of Play Store.