fbpx
Selecteer een pagina

In 7 van de 8 afdelingen vonden er workshops plaats waarbij zo’n 100 (jeugd)trainers kennis hebben gemaakt met het in mei gelanceerde Table Stars Challenge. Dit is het lesprogramma waarmee kinderen de basisvaardigheden van de tafeltennissport krijgen aangereikt met als doel klaar te zijn voor de (starters)competitie. 

Vorige week vond bij VTV Nieuwegein alweer de laatste workshop in een mooie reeks van Table Stars Challenge bijeenkomsten van 2019 plaats. Tijdens de workshops, die door Sven Groot zijn verzorgd, hebben deelnemers alle ins en outs over Table Stars Challenge meegekregen. Een groot deel van de workshop vond ook plaats in de zaal zodat men gelijk met creatieve oefenvormen in aanraking is gekomen en kennis en knowhow met elkaar kon delen.

Challenge lespakketten inclusief shirt vliegen de deur uit
Inmiddels gaan de bestellingen als warme broodjes over de toonbank. Trainers die met Challenge aan de slag willen gaan kunnen namelijk voor ieder kind een gratis Challenge lespakket inclusief T-shirt aanvragen.

Wil jij ook met Challenge aan de slag? Hier vind je de bestellijst en de actievoorwaarden voor het aanvragen van de gratis lespakketten inclusief shirts.

Behoefte aan meer kant- en klare oefenstof
In vrijwel iedere Challenge workshop gaven de deelnemers aan behoefte te hebben aan extra oefenstof, zoals speelse kant- en klare oefeningen die voor de (beginners)training kan worden ingezet. De afgelopen weken hebben verenigingen met een of meer jeugdleden een Wervings -, Opvang – en Behoudsmonitor ontvangen, die door 135 verenigingen is ingevuld. Ook hier komt deze behoefte in behoorlijke mate naar voren. De resultaten worden de komende periode verder geanalyseerd, waarna we bekijken hoe wij in deze behoefte kunnen gaan voorzien.