fbpx
Selecteer een pagina

Onder verwijzing naar de persconferentie van zondagmiddag, die u ongetwijfeld in groten getale gevolgd zult hebben, bevestigen wij dat wij de daarin door de overheid aangegeven maatregelen en de verlenging tot 6 april van de reeds uitgevaardigde maatregelen uiteraard zullen volgen.

Ook de sportkoepel NOC*NSF conformeert zich aan deze maatregelen en vraagt de sportbonden om hun leden te verzoeken per direct alle trainings- en wedstrijdlocaties tot in ieder geval 6 april te sluiten. Het Hoofdbestuur vraagt u om uw medewerking om ook deze maatregel te volgen om er alles aan te doen om verspreiding van en/of besmetting met het virus te voorkomen.

Wij verwijzen u voor een overzicht van alle maatregelen en nadere informatie naar de pagina van de Rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/03/15/aanvullende-maatregelen-onderwijs-horeca-sport

Wij begrijpen dat de nieuwe maatregelen een grote weerslag op uw dagelijkse leven en sportieve activiteiten hebben. Wij vertrouwen er echter ook op dat u begrip heeft voor de maatregelen en hopen dat u en uw familie niet getroffen zullen worden door dit virus. Laten wij gezamenlijk alles in het werk stellen om deze crisis, die ons gehele land hard treft, te doorstaan.

Met vriendelijke groet,

Namens het Hoofdbestuur van de Nederlandse Tafeltennisbond,

Jan Simons, Voorzitter