fbpx
Selecteer een pagina

De NTTB en SportUnity gaven woensdag 4 november een webinar over het PingPongbaas-platform. Tijdens dit webinar werden alle functionaliteiten toegelicht die al gerealiseerd zijn.  Denk aan het reserveren van tafels via een webpagina, de extra instelmogelijkheden per tafel en de filterfunctie in de ranglijst. Daarnaast zijn alle ontwikkelingen die nog gaan komen, waaronder de licentie en de kick-offactie, toegelicht en was er ruimte voor deelnemers om vragen te stellen.

Reserveren via een webpagina
Onlangs is het mogelijk geworden om via een webpagina een tafel te reserveren. Door deze nieuwe functionaliteit is het niet meer vereist om de PingPongbaas-app te downloaden om een reservering te doen en kan er gemakkelijk een PingPongbaas-button toegevoegd worden aan de webpagina van verenigingen. Zo wordt het reserveren nog makkelijker!

Extra instelmogelijkheden per tafel
Daarnaast is het nu mogelijk om meer instellingen per tafel in te stellen. Zo kun je als vereniging je tafelinstellingen zo personaliseren dat ze optimaal aansluiten op de eigenschappen van de vereniging en de beschikbare tafels, maar ook laten aansluiten op de wensen en behoeftes van de spelers.

Filterfunctie in de ranglijst
Ook is nu mogelijk om de ranglijst in de app zo te filteren dat je alleen de gespeelde potjes van jouw vereniging ziet, van de afgelopen maand of weken en nu kun je ook zien wie de PingPongbaas Dubbelkampioen is en wie de PingPongbaas Enkelkampioen.

Licentie en kick-offactie
Tot en met december 2020 is het reserveringssysteem gratis te gebruiken voor alle verenigingen. Vanaf 1 januari komt hier verandering in. Dan kan er een gebruikerslicentie voor verenigingen aangevraagd worden om het reserveringssysteem te gebruiken. De kosten voor een licentie zullen vanaf januari 2021 € 12,50 per maand zijn. Als jouw vereniging ervoor kiest om een licentie af te nemen dan kun je na 3 maanden de licentie maandelijks opzeggen.

Bij de start van de licentie kunnen verenigingen profiteren van de Kick-offactie. Door mee te doen aan de kick-offactie krijg je de eerste 3 maanden (januari, februari, maart) de licentie cadeau! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je vereniging vóór vrijdag 18 december aanmelden. Aanmelden kan vanaf zaterdag 5 december door een mail te sturen naar bazen@pingpongbaas.club.

Toekomstige ontwikkelingen
Er wordt hard gewerkt om in PingPongbaas continu te blijven innoveren zodat het zo goed mogelijk aansluit op de wensen en behoeftes van verenigingen, maar ook op die van gebruikers. Zo wordt het binnenkort mogelijk om vriendenranglijsten aan te maken en staat ook het mogelijk maken van het betaald verhuren van tafels op de planning. Daarnaast wordt er hard gewerkt aan een toernooifunctie, waarin je gemakkelijk en snel een toernooitje kunt maken om te zien wie de PingPongbaas is van bijvoorbeeld jouw vereniging of school. Bekijk hieronder het webinar!

 

Toegang tot het reserveringssysteem
Maakt jouw vereniging nog geen gebruik van het reserveringssysteem, maar willen jullie dat wel graag? Neem dan even contact op via bazen@pingpongbaas.club. Geef hierbij je naam, je functie binnen de vereniging, het e-mailadres waarmee je een SportID (PingPongbaas account) hebt aangemaakt en de naam van je vereniging op. Wij zorgen dan dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt!

De PingPongbaas app is gratis te downloaden in de App Store of Play Store.