fbpx
Selecteer een pagina

Aansturing afdeling Noord voorlopig in handen van landelijke organisatie

Afgelopen maandag is duidelijk geworden dat er op korte termijn geen nieuwe bestuursleden zullen toetreden tot het bestuur van de NTTB afdeling Noord. Het bestuur heeft tevergeefs een ultieme poging gedaan om nieuwe personen te vinden. Jelle Brouwer en Richard Thoen hadden tijdens de laatste ledenvergadering hun afscheid al aangekondigd.

Het hoofdbestuur is verantwoordelijk voor het functioneren van de afdeling en moet in het geval dat een afdelingsbestuur onvolledig of niet aanwezig is zijn verantwoordelijkheid nemen. ‘Dat hebben we dan ook gedaan. Wij zullen tijdelijk de aansturing van de afdeling doen’, vertelt bestuurslid Peter Hanning over de nieuwe ontstane situatie in Noord. Hanning, zelf woonachtig in Groningen: “Ik hecht er waarde aan om de vertrekkende bestuursleden te bedanken voor hun inspanningen voor de tafeltennissport in de drie noordelijke provincies. Patrick Roordink en Tamme Beenes hebben niet de ambitie om de kar bestuurlijk te trekken, maar blijven zich beschikbaar stellen om de afdeling te ondersteunen. We gaan binnenkort opnieuw met hen in gesprek e  ook met andere personen. Het is onze insteek dat we op termijn weer een afdelingsbestuur kunnen vormen. Primair richten we ons de actuele operationele zaken, die onder meer zijn vastgelegd in het activiteitenplan.”

Het Hoofdbestuur zal taken delegeren aan onder meer het bondsbureau, Mathias Dul (afdelingsondersteuner) en kader- en commissieleden van de afdeling Noord. Volgende week zal het hoofdbestuur een nadere toelichting geven om de nieuwe situatie. Mocht u nu al vragen/opmerkingen hebben, dan kunt u een mail sturen naar Peter Hanning: hanning@tafeltennis.nl