fbpx
Selecteer een pagina

Door de coronamaatregelen zijn er aanpassingen in de NTTB eventskalender. Er zijn wijzigingen in het schema van de Nationale Senioren Meerkampen en de Nationale Jeugd Meerkampen.

De twee rondes Nationale Senioren Meerkampen die nog op de kalender stonden, op 22 november en 13 december, zijn uitgesteld door corona. De eerste ronde op 11 oktober is al gespeeld. De twee overige rondes worden in 2021 uitgespeeld. Er wordt dan in alle klassen gespeeld. We gaan twee van de drie data die in het voorjaar gereserveerd staan, 7 februari, 14 maart en 18 april, gebruiken om deze serie uit te spelen. Hierover volgt later berichtgeving.

Nationale Jeugd Meerkampen
De Landelijke Kwartfinale van de Nationale Jeugd Meerkampen, die gepland stond op 6 december in het Topsportcentrum Almere, is door verlenging van de coronamaatregelen geannuleerd. Door de coronamaatregelen zijn er ook al een hoop voorrondes in de afdelingen geannuleerd. De halve finale staat voorlopig gepland voor 31 januari en voor de finale staat het weekend van 19 & 20 juni gereserveerd.

De centrale organisatie bekijkt op dit moment de consequenties en gaat aan de slag met een opzet wanneer en hoe het toernooi verder gespeeld kan worden.

Bekijk de Eventskalender