fbpx
Selecteer een pagina

Ken je die World Master Games? Een vierjaarlijks evenement met sporters ouder dan 30 jaar. Deze WMG worden georganiseerd door de IMGA en zijn volledig erkent door het IOC. De ITTF is ook aangesloten bij de International Master Games Association (IMGA, www.imga.ch). Dus ben je 30 jaar of ouder? Dan is Master Sport Nederland op zoek naar jou!

De Winter World Master Games zijn in de afgelopen weken gehouden in Lombardije (Italië). Daar heeft de Nederlandse delegatie (90 deelnemers op de totaal 4.500 vanuit alle continenten) een karrevracht medailles mee naar huis genomen. Als land hebben we dus potentie. Nu doet Master Sport Nederland onderzoek naar de beweegredenen, mate van sporten, blessures, wedstrijddeelname, training en vele andere zaken van sporters van 30 jaar en ouder.

Doe je mee? Klik op deze link om naar de enquête te gaan.

De volgende World Master Games zijn in 2025 in Taiwan, maar de organisatie van de WMG in 2031 is nog vrij. Wat zou het mooi zijn als we dit in Nederland kunnen organiseren. De uitkomsten worden aan NOC*NSF en ons als sportbond gepresenteerd dit voorjaar. Dit geeft ons inzichten en mogelijkheden om ons beleid en activiteiten op aan te passen. Dus jouw mening is waardevol!