fbpx
Selecteer een pagina

Van de 277 aangeschreven verenigingen met jeugdleden hebben we van 130 verenigingen een reactie mogen ontvangen, een score van bijna 50% waarvoor dank! Hierbij alvast een update over de voortgang en uiteraard de bekendmaking van de prijswinnaars.

Door het aanbieden van deze jaarlijkse monitor ‘Werving, Opvang en behoud’ (WOB) gericht op de leeftijd 6 t/m 12 jaar hopen we nog meer inzicht te krijgen in de wensen en behoeften van verenigingen. We zijn deze week gestart met het analyseren van de data. Met de uitkomsten trekken we conclusies en gaan we aan de slag, met als doel de verenigingen in de toekomst nog beter te kunnen ondersteunen op de thema’s werving, opvang en behoud. Tevens worden de eerste conclusies binnenkort gepubliceerd en gaan we samen met de afdelingen bekijken hoe we de (specifieke) vraagstukken uit de monitor op landelijk- én afdelingsniveau kunnen oppakken. We houden jullie hiervan op de hoogte.

Prijswinnaars
Onder alle invullers zijn er 6 prijzen verloot met als hoofdprijs een geheel verzorgde Table Stars clinic door onze partner MJ Tafeltennis. Hieronder vind je de uitslag:

1. TTV Borne (Winnaar Table Stars clinic door MJ Tafeltennis)
2. TTV Woerden (1 gros ballen)3. Destatec (1 gros ballen)
4. Treffers (A) (1 gros ballen)
5. Smash (M) (1 gros ballen)
6. TVO Oosterhout (1 gros ballen)