Open Zeeuwse Kampioenschappen 2015

Op zaterdag 5 en zondag 6 september stond in sporthal De Sprong (gelegen naast het clubgebouw van TTC Middelburg) voor de 3e achtereenvolgende keer de Open Zeeuwse Kampioenschappen op het programma.

Op zaterdag waren er 88 jongens en 28 meisjes uit heel Nederland. Zij speelden allemaal veel wedstrijden. ’s Ochtend werd in de eigen leeftijdsklasse/licentie gespeeld, ’s middags startte een nieuw toernooi waarbij de indeling gemaakt was op basis van de speelsterkte.

Op zondag bestond het deelnemersveld uit 135 senioren, junioren en kadetten, niet alleen uit Nederland maar ook uit België. Zij speelden in hun (senioren)licentieklasse, waarbij de junioren en kadetten op basis van hun rating ingedeeld waren.

In de loop van de ochtend kwamen 32 topspelers binnen. Zij startten om 12.00 uur aan het toptoernooi. Bij de heren won de Duitser Thomas Keinath, bij de dames ging Angelique Gertenbach met de titel naar huis.

Voor vrijwel alle spelers gold dat zij deze ‘opening van het seizoen’ gebruikten als opwarmer voor de competitie die deze week start.

Uitslagen jeugd

Uitslagen senioren