29 september 2017

Afdelings Kampioenschappen senioren: gaat niet door!

Helaas zijn er te weinig inschrijvingen voor deze Afdelings Kampioenschappen. We hebben er daarom voor te kozen om dit evenement af te gelasten.

Op zondag 12 november vinden de Afdelings Kampioenschappen voor senioren van de afdeling ZuidWest plaats. Na de afgelopen 2 jaar onder de naam ZuidWest Kampioenschappen te hebben gespeeld, wil de organisatie meer deelnemers van de gehele afdeling ZuidWest aan het tafeltennissen krijgen in sporthal T-Kwadraat in Tilburg. In deze prachtige moderne sporthal worden die dag naast de Afdelings Kampioenschappen ook het A-jeugdranglijst toernooi en het NJK Paratafeltennis gespeeld. In één zaal spelen zowel de beste jeugdspelers van Nederland als de beste dan wel gezelligste spelers van de afdeling ZuidWest samen.

Dit jaar staat het toernooi open voor nog meer spelers. Naast de senioren spelend in de NTTB competitie, kunnen ook spelers die zijn aangesloten bij een nevenbond inschrijven. Dit zijn dus spelers die geen NTTB competitie spelen, maar in een recreatieve of bedrijfscompetitie uitkomen. Net als vorig jaar kunnen ook junioren met een seniorenlicentie meedoen. Om nog meer doelgroepen te laten tafeltennissen die dag is er een aparte en nieuwe categorie: senioren 55+.  Deze staat open voor inschrijvingen van spelers die recreatief spelen bij een vereniging in een 55+ (of oudere) groep. Speciaal bedoeld voor diegene die eens tegen andere tegenstanders wil spelen, maar waarbij de gezelligheid voorop staat.

In alle categorieën wordt in de ochtend gedubbeld waarna in de middag ge-enkeld wordt. Iedereen speelt veel wedstrijden omdat er eerst in meerkampvorm wordt begonnen, waarna er een afvalsysteem volgt. Voldoende wedstrijden spelen en korte wachttijden staan voorop bij de organisatie.

Tot slot is inschrijven nu nog gemakkelijker geworden. Naast inschrijven via de toernooifunctionaris van de vereniging, kan nu ook online worden ingeschreven via www.toernooi.nl. Betalen kan supersnel en simpel via iDeal.

We hopen vele bekende en nieuwe spelers te kunnen verwelkomen op zondag 12 november. 

 

Formulieren voor inschrijving en poster hieronder.