Workshop Table Stars Trainer

Workshop Table Stars Trainer

Er worden in de maand juni (2018) drie workshops in de afdeling ZuidWest gegeven:

  • Woensdag 13 juni in Oss (OTTC)
  • Woensdag 20 juni in Breda (TTV Belcrum)
  • Woensdag 20 juni in Helmond (TTV Stiphout)

De workshops zijn van 19.30 tot 22.30 uur.

Leer in één avond alles over Table Stars en wordt een echte Table Stars trainer!

Tijdens de workshop worden de Table Stars onderdelen in praktijkvorm uitgelegd, krijgen de deelnemers tips en trucs aangereikt, wordt het onderwerp didactiek besproken en worden de deelnemers bijgepraat over de verdere ontwikkelingen op Table Stars gebied (promotiematerialen, The Battle, clinics op scholen, etc.). De workshop is geschikt voor personen met én zonder trainersdiploma. Denk hierbij aan oudere jeugdleden, ouders van jeugdleden, TT-1 begeleiders of TT2 trainers. Deelnemers zonder praktijkervaring wordt verzocht voorafgaand aan de workshop een beetje ervaring op te doen door enkele trainingen / wervingslessen bij te wonen. Indien er TT3, 4 of 5 trainers de workshop willen bijwonen dan is dat uiteraard ook mogelijk. De Tafeltennisbond is ook op zoek naar ervaren trainers die in 2019 én later de workshop zelf in de eigen afdeling kunnen verzorgen.

Table Stars trainer certificaat

Deelnemers aan de workshop kunnen een officieel Table Stars trainer certificaat ontvangen. Gediplomeerde trainers, deelnemers met minimaal 1 jaar trainerservaring en deelnemers die een pedagogische beroepsachtergrond in lesgeven hebben ontvangen direct na afloop van de workshop het ‘’Table Stars trainerscertificaat’’. 
Deelnemers zonder ervaring in lesgeven / training geven dienen – om het TS trainerscertificaat te halen – na afloop van de workshop een dagdeel praktijkervaring op te doen. Bijvoorbeeld tijdens een Table Stars clinic op een basisschool samen met Sven Groot of onder toeziend oog van een gediplomeerde trainer (TT2 trainer of hoger). Als zij dit kunnen aantonen dan ontvangen zij ook het TS trainerscertificaat. Hiermee willen we de deelnemers aanmoedigen om ook daadwerkelijk de stap te zetten naar de praktijk.
 
Voor TT-2 en TT-3 telt de workshop mee als bijscholing voor licentiebehoud!
 

Deelname mogelijk voor niet-leden 

Zoals beschreven kunnen ook niet-NTTB-leden (bijvoorbeeld ouders van jeugdleden) deelnemen aan de workshop. Deze deelnemers worden als ‘projectlid Table Stars 2018’ geregistreerd en betalen een eenmalige bijdrage van €19,-. Facturatie vindt achteraf plaats met de betrokken deelnemers. Persoonsgegevens worden opgenomen in de database van de  NTTB. Gegevens worden vertrouwelijk behandeld op dezelfde wijze als de data van de leden van de NTTB.
 
Vanuit het landelijke budget één workshop gratis aangeboden. De afdeling ZuidWest investeert in de twee extra workshops.
 
contactpersoon NTTB: Sven Groot, groot@tafeltennis.nl / 06 27090261