23 oktober 2018

10 en 11 november: Jeugdranglijstweekend Tafeltennis met diverse mooie side-events

Update 30 oktober!

De inschrijving van de Jeugdtoernooien is gesloten. Aanmeldingen die nu nog binnenkomen komen op de reservelijst!

Voor de NSK (Nederlandse Studenten Kampioenschappen) hebben we een sterk deelnemersveld met zowel bij de dames als bij de heren landelijke spelers. De inschrijving voor de NSK sluit op vrijdag 2 november.

Jeugdranglijsttoernooi, NJK Para, Nederlandse Studenten Kampioenschappen en Buurtsportactiviteit. We streven er naar dit weekend ongeveer 300 NTTB-jeugdleden te verwelkomen in Tilburg, aangevuld met ongeveer 100 jongeren uit de Tilburgse wijken en studenten uit het hele land.

* Op zaterdag 10 november is het Jeugdranglijsttoernooi. Dit toernooi staat open voor alle jeugdleden zonder licentie. Aanvang 10.00 uur. Einde ongeveer 18.00 uur.

* Op zaterdag 10 november vanaf ongeveer 15.30 uur nemen jongeren uit de Tilburgse wijken deel aan een Buurtsport toernooi. Dit duurt tot ongeveer 19.30 uur.

* Op zondag 11 november is het A-Jeugdranglijsttoernooi. Dit toernooi heeft een nieuwe opzet. In alle klassen zal worden gestart met (kleine) meerkampen. Daarna wordt uitgespeeld totdat er een complete ranglijst is. Lees de uitnodiging voor meer details. Aanvang 10.00 uur. Einde ongeveer 17.00 uur.

* Voor de 3e keer wordt op zondag 11 november tijdens het A-Jeugdranglijsttoernooi ook de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen Paratafeltennis (NJK Para) gespeeld. Dit toernooi staat open voor NTTB-leden die geboren zijn in 2000 of later (dus ook voor 1e jaars senioren!). We maken hierbij geen onderscheid in mate/soort beperking of in spelniveau. Aanvang 10.00 uur. Einde ongeveer 17.00 uur.

* Op zondag 11 november worden ook de Nederlandse Studenten Kampioenschappen gespeeld. Deze NSK staat open voor fulltime studenten in Nederland. Dit geldt ook voor mensen die minder dan een jaar geleden afgestudeerd zijn. Ook buitenlanders die in Nederland studeren kunnen deelnemen aan de NSK. Omdat dit evenement georganiseerd wordt door STT Hyperion onder auspiciën van Studentensport Nederland is lidmaatschap van de NTTB niet verplicht. Niet-leden die deelnemen aan de NSK zullen als daglid geregistreerd worden.  Aanvang 10.00 uur. Einde ongeveer 18.00 uur.