Inschrijfformulier NTTB tafeltenniskamp 2020 Ysselsteyn / Venray

Beste mevrouw, beste heer,
 
U bent beland op het inschrijfforumulier voor het NTTB Tafeltenniskamp 2020. Vult u alstublieft de gevraagde gegevens zo nauwkeurig mogelijk in, zeker wanneer er (medische) bijzonderheden zijn waarvan de kampbegeleiding op de hoogte dient te zijn. Het tafeltenniskamp vindt plaats van maandag 3 augustus t/m zaterdag 8 augustus. Inschrijven is mogelijk tot 1 juli 2020 of totdat het maximum aantal deelnemers van 64 is bereikt. Na inschrijving ontvangt u een automatische bevestiging van de inschrijving.
 
Betalingsgegevens
Het inschrijfgeld dient te worden overgemaakt aan de Nederlandse Tafeltennisbond: IBAN nummer: NL90INGB0000268545 onder vermelding van inschrijfgeld NTTB tafeltenniskamp 2020 en naam deelnemende kind.
 
Vragen/contact
Indien u vragen heeft over het tafeltenniskamp dan kunt u die per e-mail stellen aan tafeltenniskamp@tafeltennis.nl 

 

Persoonlijke informatie van het deelnemende kind

indien het bondsnummer niet bekend is, vak leeglaten
Tijdens de kampweek fietsen de deelnemers op en neer tussen de slaapvertrekken en de tafeltennisaccommodatie. Het is echter mogelijk dat de kamporganisatie dit jaar besluit om het vervoer anders te regelen (auto/bus), in dit geval vervalt de €10,- kortingsregeling en is het meebrengen van een eigen fiets niet nodig. Dit wordt tijdig gecommuniceerd naar u.